ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Товариства з обмеженою відповідальністю «Клікіс»

Політки конфіденційності ТОВ «Клікіс» розроблена відповідно до та на виконання вимог Регламенту Європейського Парламенту і Ради ЄС 2016/679 від 27.04.2016 «Про захист фізичних осіб при обробці персональних даних та про вільний рух таких даних, а також про скасування Директиви 95/46/ЄС» (General Data Protection Regulation)), далі – GDPR, та Закону України «Про захист персональних даних».

ТОВ «Клікіс» відповідально ставиться до дотримання права кожного відвідувача нашого веб-сайту на конфіденційність персональних даних та вживає усі необхідні заходи, передбачені законодавством України та міжнародними договорами, спрямовані на захист будь-якої інформації, яку надають нам користувачі.

Ми цінуємо довіру до нашої компанії, саме тому пріоритетом для нас служить конфіденційність персональних даних, які надаються нам у зв’язку з користуванням нашим сайтом www.klikis.com, отриманням послуг та сервісів, приймаючи участь в акціях та отримуючи розсилку новин.

З точки зору GDPR, ТОВ «Кілікіс» вжито усіх юридичних, організаційних та технічних заходів для забезпечення захисту ваших персональних даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття або знищення.

Умови Політки конфіденційності не поширюються на веб-сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на сайті www.klikis.com.

Загальні положення

ТОВ «Клікіс» обробляє наступні групи персональних даних:

1) персональні дані, по відношенню до яких ТОВ «Кілікіс» є Контролером, так як визначає мету і засоби їх обробки;

2) персональні дані, по відношенню до яких ТОВ «Кілікіс» є Процесором, оскільки обробляє відповідні дані від імені користувачів сайту та/або клієнтів, які визначають мету й засоби їх обробки.

При визначенні нас в якості Контролера, ТОВ «Кілікіс» може збирати персональні дані для цілей маркетингу, а саме: для відправки інформаційних листів з новинами, акціями, іншими матеріалами. При визначенні нас в якості Процесор, ТОВ «Кілікіс» може збирати персональні дані у сфері надання послуг (продуктів, сервісів), перелічених на нашому сайті www.klikis.com.

Персональні дані зберігаються у базах персональних даних ТОВ «Клікіс» в електронній та у письмовій формах. Місцезнаходження баз персональних даних визначається місцезнаходженням ТОВ «Клікіс» згідно юридичної адреси. Користувачі мають право знати місцезнаходження своїх персональних даних, переданих нам.

Термін зберігання даних визначений протягом усього часу користування сайтом www.klikis.com, участі в наших акціях, підписки на розсилку новин.

Збір, використання та обробка персональних даних

Ми збираємо вашу інформацію, коли ви подаєте заявку на підключення до наших послуг (продуктів, сервісів), підписуєтеся на розсилку новин, зв’язуєтеся з нами за допомогою будь-якого з доступних засобів (форми на сайті, електронної пошти, телефону тощо), відповідаєте на опитування, приймаєте участь у наших акціях.

Ми збираємо інформацію, яка стосується певних осіб, лише з метою обробки і використання, і лише в тому випадку, якщо ви добровільно надали інформацію або чітко висловили згоду на її використання.

У перелічених вище випадках, в залежності від ситуації, ми можемо попросити вас надати нам ваші прізвище, ім’я та по-батькові, логін (інший онлайн-ідентифікатор), паспортні дані, ідентифікаційний номер, дату народження, вік, стать, місце народження, громадянство, адресу реєстрації, адресу електронної пошти, номер телефону, куди надаватимуться послуги (продукти, сервіси), та копії документів, які підтверджують оплату користування нашими послугами (продуктами, сервісами).

Крім того, ми можемо збирати ваші IP-адреси, часові пояси, мови, однак у даному контексті не використовуються жодні персональні дані. Використовуватися може лише анонімна інформація.

Використання файлів Cookie

Ми використовуємо файли Cookie для відстеження відвідуваних сторінок сайту www.klikis.com і поведінки наших користувачів.

Файли Сookie – це невеликі файли, які сайт або його постачальник послуг переносить на жорсткий диск вашого комп’ютера через ваш браузер (якщо це дозволено), що дає змогу сайтам або системам постачальника послуг розпізнавати ваш браузер, отримувати і запам’ятовувати певну інформацію.

ТОВ «Клікіс» використовує файли Сookie для розуміння і збереження ваших уподобань для майбутніх відвідувань, визначення пріоритетних для вас матеріалів та надання рекомендацій. Дані про трафік сайту та взаємодії з ним використовуються для того, щоб у майбутньому забезпечити кращий досвід роботи із сайтом і поліпшити обслуговування наших клієнтів/користувачів.

Доступ сторонніх осіб до персональних даних

ТОВ «Клікіс» не продає, не обмінює та не поширює персональні дані своїх клієнтів/користувачів без їхньої згоди. Партнери ТОВ «Клікіс», які мають доступ до ваших даних, що необхідні їм для надання послуг від імені ТОВ «Клікіс», за умовами угод укладених з ТОВ «Клікіс» зобов'язані дотримуватися умов конфіденційності даної інформації і не мають права використовувати надані дані задля якихось інших цілей.

Ми можемо користуватися допомогою сторонніх постачальників послуг, щоб управляти нашим сайтом або діяти від нашого імені – для прикладу, вести розсилки, здійснювати і приймати телефонні дзвінки, проводити статистичні дослідження. У таких випадках ваша особиста інформація може бути надана вказаним особам.

Контроль персональних даних

Використовуючи наш сайт www.klikis.com, зв’язавшись з нами та/або уклавши з нами договір, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.

Разом з тим, у вас є право контролювати процес збору, зберігання й обробки ваших персональних даних. Для цього ви можете у будь-який час видалити або змінити свої дані шляхом:

- відмови від підписки на отримання будь-яких розсилок з сайту www.klikis.com, використовуючи інструкції по відписці у нижній частині відправленого нами листа;

- відмови від послуг (продуктів, сервісів) ТОВ «Клікіс» на сайті www.klikis.com у порядку, передбаченому укладеним з вами договором та чинним законодавством;

Ваші персональні дані будуть видалені з будь-яких баз даних ТОВ «Клікіс» відразу після отримання нашим фахівцем із захисту даних вашого повідомлення про відмову, відправленого вами за допомогою будь-якого з доступних засобів (форми на сайті, електронної пошти, телефону тощо). Що стосується відмови від послуг (продуктів, сервісів), то ваші дані будуть видалені з наших баз у день припинення (розірвання) відповідного договору.

Права власників персональних даних

Відповідно до GDPR ви маєте наступні права щодо ваших персональних даних:

- право доступу до даних;

- право на виправлення неточних або неповних даних;

- право на усунення даних, які були незаконно оброблені;

- право на обмеження обробки даних;

- право заперечувати проти обробки даних;

- право знати усі особисті дані, які ви надали;

- право на видалення даних.

Якщо обробка персональних даних відбувається без вашої згоди, ви можете у будь- який час повідомити нас про це.

Будь-яка комунікація ТОВ «Клікіс» з вами, пов'язана з обробкою ваших персональних даних, відбувається тільки після ідентифікації вашої особистості.

Якщо Ви добровільно надаєте нам персональну інформацію, ми зобов'язуємося не використовувати, не обробляти і не передавати таку інформацію у спосіб, що виходить за межі вимог чинного законодавства України або зазначається Вами у заяві про згоду. Передача персональних даних здійснюється лише на підставі судового рішення або в іншому порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Зміни в Політиці конфіденційності

ТОВ «Клікіс» залишає за собою право вносити зміни та доповнювати дану Політику конфіденційності у будь-який час. В такому випадку на головній сторінці нашого веб-сайту www.klikis.com буде опублікована нова редакція Політики конфіденційності. Ми рекомендуємо клієнтам/користувачам регулярно відвідувати сайт www.klikis.com, щоб бути в курсі нашої політики по збору, зберіганню й обробці персональних даних.

Заключні положення

Якщо на момент опублікування цієї Політики конфіденційності ви вже є користувачем нашого сайту www.klikis.com та/або клієнтом ТОВ «Клікіс» і після ознайомлення з Політикою конфіденційності ви не повідомили нам про свою незгоду з нею чи про її невідповідність вимогам GDPR, чи про небажання надання ТОВ «Клікіс» своїх персональних даних, вважається, що ви прийняли умови нашої Політики конфіденційності та надали нам свою згоду на збір, зберігання й обробку ваших персональних даних, переданих нам раніше.

Якщо нам стане відомо про несанкціонований доступ до ваших персональних даних зі сторони будь-яких третіх осіб, ми зобов’язуємося негайно повідомити вас про це.

Питання, які не врегульовані даною Політикою конфіденційності, регулюються згідно із GDPR та Законом України «Про захист персональних даних».

Якщо у вас є питання по цій Політиці, будь ласка, зв’яжіться з нашим фахівцем із захисту даних: service@klikis.com